Vätska till elcigg

​Det finns många anledningar till att man ska börja med ecigaretter istället för vanliga cigaretter och du kommer garanterat att må bättre och samtidigt bli mer hälsosam när du byter till ecigg. Dessutom gör elcigg vätskan att det blir riktigt roligt. Det är billigare att röka ecigg och en av anledningarna till detta är att det finns refill vätska för e-cigarett​​​ som du enkelt fyller på med. Det gör att du inte behöver köpa en ny e-cigarett så fort din elcigg är slut. Tvärtom, du fyller bekvämt på med vätskan på egen hand. Du kan även välja mellan många olika smaker vilket gör att det blir extra roligt att röka ecigg.

Kan du tänka dig att till exempel röka hubbabubba eller cheesecake? Detta är fullt möjligt med e-cigaretter. Du kan även välja mellan de mest älskade smakerna någonsin, som jordgubb, choklad, lakrits eller varför inte citron? Utöver detta finns även självklart vanlig tobakssmak tillgänglig för dig som gillar smaken av en riktig cigarett.

Billigare i längden

Att fylla på med elcigg vätska är bra mycket billigare än att köpa cigaretter. 10 ml ejuice är ungefär lika med 10 stycken cigarettpaket. Dessutom kostar detta ungefär samma som att köpa ett ciggpaket, det gör att du kommer att minska dina kostnader med rökningen ungefär 10 gånger efter att du byter till ecigaretter. Givetvis kostar det en liten summa att komma igång, detta är det dock väl värt med tanke på allt du vinner när du byter till e-cigaretter. 

Du får en bättre hälsa, utsätter inte de du bryr dig om för passiv rökning och dessutom kommer du att få en mycket bättre ekonomi. Det finns därmed väldigt mycket att vinna på att byta ut dina giftpinnar till e-cigg. Sist men inte minst kan du alltid dra ned på nikotin nivån i din e-cigg eftersom så att det till slut leder till att du är helt nikotinfri och inte röker alls.​​​​